Merry Christmas & A Happy New Year!

21/12 2008

FROM ALL OF US, TO ALL OF YOU: A VERY MERRY CHRISTMAS!!!



Days Before Christmas!

21/12 2008
Hej på er! Nu är vi på plats igen, hoppas ni har följt oss på vår resa. Vi har verkligen haft roligt, men saknat Sverige, våra älskade vovvar och vänner. Yoggi har vi fortfarande inte fått träffa, pappa tar med honom till Mormiz till julafton så får jag ta med honom hem. Hoppas han kommer ihåg mig, ska ju försöka komma igång med lydnaden efter nyår. Sedan är det ju snart dax för grabbarna att börja på dagis...
Vad jag har förstått på pappa's rapporter så är jag inte ens säker på att Yoggi går med på att följa med hem! Pappa har ÄNTLIGEN flyttat till en lägenhet och Yoggi är såååååååå nöjd med läget och balkongen! Häromkvällen hade de visst tittat på ett naturprogram och då handlade det om grävlingar... Det hade slutat med att Yoggi var OVANPÅ TV:n! = ) Han har även gett sig efter en svan som låg och flöt vid kajen där pappa jobbade...

Harry är däremot mycket trevligare nu när han är ensamhund, annars är det ju bara Yoggi som gäller och vi har ingen chans att få hans uppmärksamhet... Han har i alla fall haft det jättebra hos Fredrik's mamma och vi tackar så himla mycket för hjälpen! Ni är guld värda! Han var ruskigt långhårig när vi kom hem och det tog några dagar, men nu har han en "motorväg" på ryggen. Får se hur jag ska lyckas ta sidorna med, första dagarna såg han ut som en skabbräv!
Vi har nu gett upp hoppet om att klara av att motionera honom till fots och inköpt en hållare till cykeln. Så i söndags monterade vi den och gick först och ledde cykeln med Harry fastspänd i kopplet. Vi gick ned till Hagaskolans parkering och där prövade Fredrik att cykla korta sträckor. Jag var helt övertygad om att Harry skulle komma in framför cykeln hela tiden, men han var JÄTTEDUKTIG! Så häromkvällen så drog jag mig ut efter jobbet och cyklade Finspångsvägen upp till Statoil och tog sedan av med till höger, med korta pauser för att gå och leda cykeln. I fredags tog vi oss ned till Kungsvideo och hyrde Arkiv X-filmen och cyklade sedan hem genom Folkparken. Duktigt va?! Imorse smet vi ut med cykeln innan husse vaknade och drog ned till Maxi för att klara av de sista julklappsinköpen, väldigt hurtigt! Ska försöka hålla i det här nu, verkar vara bra för honom!
Han har även hunnit med att leka med Viggo och skrämma en 5 månaders Tervurenvalp på Grizzly genom att bara vara sig själv... = )

Ska maila julkorten snart, men det får nog bli förra årets eftersom jag inte har träffat Yoggi än...

Kram!

RSS 2.0