Värmlandsbordern

29/8 2009

Igår styrde vi kosan mot Muppi & Mormiz i Slottsbron och det var tungt att åka bil i 3 timmar efter en 55 timmars vecka. Harry var så jävla taskig i pälsen, men jag var ändå fullkomligt överlycklig över att få ställa ut honom igen!!! Det var ganska exakt 6 månader sedan som han var inne i ringen och vi ville få en träningstävling innan det gäller i oktober. Dessutom skulle ju pappa visa hund för första gången eftersom de hädanefter går i samma klass, och han och Yoggi behövde en mjukstart.

Så igår kväll skulle jag trimma ned det sista på Harry Nakenborder och det belv världens fight!!! Han var helt hysterisk och vi diskuterade länge innan jag gav upp. Så imorse tänkte jag bara klippa det vita håret i rumpan och tog tag i svansen och han började skaka i huvudet, okontrollerbart! Det var helt vidrigt!!! Det gick inte att få kontakt med honom, huvudet bara skakade!!! Jag försökte skaka honom och pratade med honom, men det släppte inte! Jag hann tänka att nu är det kört! Så hemskt! Så jag kommer aldrig mer att trimma honom, får lämna bort honom och hoppas att någon annan kan göra det utan att han låser sig fullständigt!

Vi drog iväg mot Kil och efter att ha kört fel 2 gånger så hittade vi rätt och hann inte ens ur bilen innan de började ropa på oss:
-Är det ni som är från Norrköping??? Vi har väntat på er!
Helt sanslöst, de hade skjutit upp starten på utställningen för att vi inte hade kommit! Det har nog aldrig hänt förut!!! =D Helt galet. Men sedan var det gott om tid, det var ju massa valpisar först! Så jag höll på och instruerade pappa i hur han skulle göra, men det kändes lite osäkert. När jag sa att han var tvungen att hålla Yoggi i vänster hand svarade han:
-Jag håller honom i vilken jävla hand jag vill! och skrattade.
Men jag hade inte behövt oroa mig! Både pappa & Yoggi var så grymt duktiga och jag räknade ju kallt med att de skulle slå oss. för det var inga fler hundar i öppen klass... =D Men Harry! Han skötte sig så himla bra!!! Han var ju aldrig så himla kul att visa, för han ville ju inte stå, utan satte sig eller lade sig direkt förut. Men idag, han bara stod!!! Jag sa till domaren att jag var helt klar på att han inte hade någon päls, men att vi behövde träningen. Flera gånger kom han fram till mig och sa att det var jädrigt synd att han inte hade det, att det var en så himla fin hund annars! =D Sedan var det pappas tur att debutera i ringen och det gjorde han så himla bra!!! Så söt! Han ställde i ordning Yoggis tassar på bordet, höll upp svansen och huvudet och rättade till om han flyttade på sig! =D Det märktes att han har fått följa med på MÅNGA utställningar, stackarn!!! Efter 2 varv tillsammans ställde sedan den tokiga domaren mig & Harry först, vilket var helt fel, men kul ändå! Både jag & pappa fick massor med priser, så roligt med inofficiella utställningar! ; )
Yoggi's kritik
Harry's kritik

Sedan fick jag agera hjälpande hand till Pia med Tyra & Flisan, helt galet vad mycket mindre tikarna är!!! Helt underbara båda två och kul att hålla på med lite andra hundar...
Tack till alla som var med och anordnade denna utställning, kanontrevligt och så himla bra bemötande!


Förhandssnack oss "handlers" emellan! ; )


Ser ni den kala fläcken på bakbenet??? =D


Världens bästa pappa & Yoggi!!!


Hmm, tassen ska stå här...


... Sådär, perfekt!


Snacka om focuserad!


Bästa grabbarna! <3


Kul!!!


Jag & Tyra! =D

Nu har vi bokat in trimning hos Anja på Kennel Klettermusen's på onsdag, känns jättebra!


Minnesutställningen

24/8 2009

I lördags for vi upp och träffade käre far över en middag på Herrgår'n, vilket låter väldigt fancy, men det är bara en kvarterskrog i Björknäs... Sedan for vi hem till honom och kollade på friidrotts-VM och trimmade Harry... Det var ett stort misstag som inte upptäcktes förrän det var för sent... I dåligt ljus hade jag tagit alldeles för hårt och när vi kom ut i dagsljuset så lyser en rosa rand längs hela ryggraden där min stackars älskling är nästan helt naken!!! =O Dumma, dumma matte!!! Så den här utställningshelgen har vi fått bannor för att han är för korthärig istället för för långhårig som det var förra veckan. Somliga är aldrig nöjda...
Till själva utställningen; det var 6 hanar i Öppen klass och när vi stod på bordet så lät det som att domaren gillade honom, men när vi gick måste vi har gjort bort oss rejält. För det blev ett 2:a pris och vi fattade ingenting! Bara fått 1 eller 2 gånger förut i "karriären"... =(
Sedan kom Karin & Freddy och de fick oxå blått band... Mannen innan mig hade oxå fått det!!! Så av 6 öppen klass-hanar så fick 50% blått band, det är ganska konstigt!
Yoggi's kritik...


Underbart fina Yoggi!


4 av 6 hanar i Öppen klass


Yoggi in action!

Paul Stanton var i alla fall väldigt noga vid sin genomgång av hundarna.

Världens bästa Yoggi!!!

Nästa helg är det som sagt dax för Harry-Barry att ställas ut, utan päls på ryggen... *skäms* Men jag vill verkligen inte att hans första utställning ska vara en viktig utställning för mig och jag vet ju att jag troligtvis åker ut med att 2:a pris, men jag hinner få honom runt i ringen med andra hundar och bedömd. Så kan vi vattna pälsen till 17/10 i Strängnäs! =D

Kanalettan, Del 3

21/8 2009

Igår var det sista omgången av Kanalettan och jag skulle egentligen ha jobbat 08.20-18.00 som vanligt, men tack vare en underbar kollega så fick jag byta till 06.00-16.00 och kunde åka dit!!! Fredrik skulle på Rix FM Festival med hela sin familj, så jag packade in båda vovvarna och åkte ut mot Söderköping. Jag hade pratat med Hanna tidigare på dagen som kanske skulle komma och kolla, men låta Tyson vila efter vinsten i Gnesta dagen innan! GRATTIS!!! Väl på plats (3 minuter innan anmälningstiden gått ut!!!) drog jag startnummer 7 av 15, vilket kändes okej, men lite nervöst; det var länge sedan han låg "i" en grupp och inte på en kant. Hanna kom med Tyson & Teo och det är så skönt att ha någon att prata med så man inte hinner jaga upp sig. Kollade även på våra träningskompisar Patrik & Hugo som körde appellen, Hugo var MYCKET söt!!!

isningen kunde han ju inte sitta still på som vanligt, utan reste sig så fort Ingela kom nära. Men vi fick 0,5 poäng mer nu än förra gången, med kommentaren: "Glad!"
Sedan gick jag upp till bilen för att rasta Yoggi lite och körde lite med Harry, men när jag fokuserar på att inte titta på honom (det var ju det jag fick klagomål på förra gången) så är det som att han inte riktigt klarar av att registrera vad jag säger. Vi har ju jobbat så stenhårt på kontakten och det känns fel i hela mig att bryta den och inte titta på honom! Det är ju lätt för er med stora hundar, men Harry är ju så liten att jag verkligen måste vrida på huvudet för att vi ska få ögonkontakt! Tips?

När vi gått ned till plan som kom även Kristian & Ivra, kul!!! Harry hade jätteskojigt med 3 stora hundar runt sig och gjorde sig till väldigt för Teo & Ivra-gjorde frivolter, kullerbyttor och ålade sig i största allmänhet. Vi stod och pratade och pratade
hur länge som helst, sedan ropade de att det skulle bli en paus innan mig och Hanna & Kristian drog iväg för att köpa kaffe och mat (läs godis), jag skojade med dem att jag aldrig skulle förlåta dem om de inte hann tillbaka... Vilket de inte gjorde!!! Helt plötsligt sa TL att det var dax för startnummer 7! Och det var ju vi!!!
Linförigheten spenderades med att koncentrera mig på att inte titta ned på honom så tydligt, kände mig lite stel och osäker på vart han var, men han följde tydligen med fint! =D
Läggandet blev samma fel, han hinner inte reagera när jag inte längre tar ögonkontakten med honom innan kommandot... Men han lade sig snällt när vi väl kom iväg =D
Inkallning är det roligaste jag vet med Harry!!! Han tar verkligen sådan fart att man tror att det aldrig ska kunna ta stopp och det gör det oftast inte utan hjälp av mitt ben... Igår var inget undantag och jag måste bita mig själv för att inte börja skratta! Han är så gudomligt söt när han kommer yrandes över planen! =D
Ställandet blev samma som läggandet, han regarear inte på mitt kommando utan ögonkontakt... Vet inte hur vi ska lösa det här, Lotta???
Apporteringen är ju ett aber... Han har på något vis satt ihop momentet lite knasigt i sitt lilla huvud... det började nog med att Lotta säkert luktade gott av sina tikar och därefter spårade allt ur till att han nu ser momentet som: sitta, ta apport, spotta ut fort som fan, springa fram och jucka på valfri person-oftast TL... MYCKET pinsamt... Denna gång var jag dock beredd och höll kvar honom i halsbandet, men han var helt vild och hoppade fyrfota i händerna på mig och försökte smita, han hade siktet inställt på TL, så var det bara... Hal som en jävla ål var han, men jag fick tillslut fram honom till hindret och hoppet gör han ju så bra!!!
Kul!
Positiv feedback från Ingela!!!
Hanna & Kristian då? Joo, de hann faktiskt se hoppet och helhetspoängen, så de tyckte att det gick bra =D Vi blev kvar till sent för prisutdelningen och kom på delad 6:e plats med Thina & Tudor på 161,5 poäng!!! Hejja oss!!! Vann gjorde såklart Lena & Millie!!! GRATTIS!!! Så roligt!!! De vann även totala Kanalettan!!! Vilka ekipage som tränas av Lotta Petersén!

Nu laddar vi om inför söndagens utställning i Vallentuna, ska bli kul! Ännu roligare är att jag ska få ställa ut Harry på Värmlandsbordern nästa helg!!! ÄNTLIGEN!!! Det är en inofficiell, men bra träning! Den första riktiga kommer ju 17:e oktober i Strängnäs, hos SveTek.

Ögonspegling med Förvecklingar...

19/8 2009

Jag kommer aldrig någonsin mer att lita på en veterinär och jag är så förbannat trött på att deras jävla ord är lag och det går inte att sätta sig emot!!! Nu är det tredje gången på 6 månader som det går åt helvete och de bara skyller ifrån sig! HELVETETS JÄVLA SKIT!!!

När vi var på Gotland så började ju Harry skälla mer än någonsin och skällde även på oss, sin egen familj. Jag ringde då Norsholm och bokade tid för ÖGONSPEGLING, vilket jag fick tid för idag 09.45. Igår var jag smart nog att ringa och kolla vad det skulle kosta, eftersom jag var tvungen att flytta över pengar till det. Jag fick då frågan: Gäller det endast ögonspegling? -Ja, svarade jag. -Då blir det 560:- imorgon.
Inte mer med det, åkte dit idag i god tid, skrev in oss och fick vänta jättelångt efter vår tid utan att någon sa något. Sedan blev vi inropade och de frågade varför jag trodde att Harry är blind!!! Det har jag aldrig sagt, sa jag, utan att han ser dåligt för att han springer in i saker. Då kollade de på honom en massa och sedan gav de honom ögondroppar och så fick vi vänta igen... efter 20 minuter var det dax att kolla ögonen igen och jag ber om ursäkt att jag är så dum i huvudet att jag inte vet vad som ingår i en ögonspegling, utan som ett dumt får bara följer med. De kollade och häpnade över hur vackra (!) hornhinnor han tydligen hade, men hittade inget fel. Då säger hon att hon ska kolla om han kanske är när- eller långsynt, inte ett ord om att det kostar extra och hur ska jag kunna veta det??? De hittar inget där heller och då börjar hon prata om en hjärnröntgen på Strömsholm som kostar 10 000:- och att jag kan få remiss dit, men måste prata emd mitt försäkringsbolag för det är inte säkert att de står för det. Men jag skulle ringa dem och så skulle hon ta med journalen dit och de skulle ringa mig.
Går ut för att betala och då säger tjejen bakom disken: Det blir 1671:- tack.
Varpå jag blev stum och sedan svarade att jag hade ringt igår och då fått veta att det skulle kosta 560:-. Ja, men det var ju bara för en ögonspegling, nu har de ju utrett hans blindhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag visste inte vart jag skulle ta vägen och visste inte ens om jag hade tillräckligt med pengar på kortet, vilket jag sa till henne. -Det märker vi när du stoppar i kortet, svarar hon kort åt mig. Jag sa att jag bara hade beställt tid för ögonspegling och hon svarade att de hade sagt till mig att de gjorde en utredning, för hon hade frågat veterinären själv. Så det spelade ingen roll vad jag sa, så var det bara.
Med gråten i halsen kom jag ut till bilen, 1700:- fattigare och 1100:- mer än jag hade räknat med, utan att ha förstått någonting.
Ringde Fredrik och tjöt som en stucken gris för jag känner mig så illa bemött, både under undersökningen och sedan vid betalningen. Är det mig det är fel på eller ska man inte kunna gå till en veterinär och känna sig lugn och trygg? Jag vet att jag aldrig kommer känna så igen. Trodde de var tvungna att meddela om de ville göra något som skulle kosta mer än det sagda priset.
Fredrik ringde och gapade på dem och då svarade de att det var underförstått under undersökningen att vi skulle göra en hel utredning och att det var mitt eget fel att jag inte hade sagt nej. Fast jag aldrig fick någon fråga åt det ena eller det andra hållet.

Det blir svårt att hitta en veterinär som jag kan gå till utan att vara orolig efter det här årets händelser, först missade kennelhostan, sedan den kemiska kasteringen och nu det här. Är det verkligen mig det är fel på eller har jag bara fruktansvärd otur? Nu kan jag ju iofs glädja mig åt att det inte är något fel på Harry's syn, men det känns ändå konstigt och fel, för de har skrivit:"Diagnos - nedsatt syn" på mitt kvitto fast de inte hittade något!!!

Nu ska jag fortsätta tjuta över förlorade pengar och förlorad tillit till en hel yrkeskår.



Nationell Rosvalla

14/8 2009

Idag var det dax för en resa till Nyköping för nationell utställning, mamma inpackad och pappa mötte upp på plats. Tyvärr var det ganska varmt idag och hundarna var väldigt loja och inte så spänstiga... men Yoggi skötte sig bra med tanke på de förutsättningarna och domaren anmärkte varken på pälsen (som är på tok för kort!!!) eller på hullet. Bra! Det fula var att när vi skulle köra konkurrensen i öppna så ställde hon mig längst fram och beordrade sedan ett varv till, varpå alla trodde att jag skulle ta hem det och började ropa och hejja... Näe, då tar hon fram 3 stycken framför oss till slut... =(  Väldigt tråkigt, vi kunde väl ha stått kvar där vi var i så fall? Kritik
Efter det fick vi trösta oss med lite shopping: 10 grisöron, dekaler till bilen, trimningstutor, underlägg och sedan har vi börjat till på en "valphage" att ha istället för kompostgallret. Det såg väldigt smidigt ut...

Sedan skulle vi vara med i Uppfödarklass, men då tyckte CG att Yoggi inte "platsade", för han hade ju 4 hundar som hade fått CK... Sur jag blev... Näe, det är ju helt klart att de som det går bäst för ska vara med. Men jag fick vara med och visa Bombax Napoelon, en unghundshane. Det gick hyfsat och vi vann!!! =D Hejja Bombax!!!

Nu har vi varit och spelat minigolf, tyvärr vann mamma... imorgon tar vi nya tag på Himpa med favvodomaren Benny Blid von Schedvin och kör minigolf vid Vrinnevi. Håll tassarna!

Nya Frisyrer & Idioter Till Hundägare...

1078 2009

Idag har det var en väldigt arbetssam ledig dag =D Först tvättstugan från klockan 7 och sedan var det möte på Nyföretagarcentrum 10.15. Så snart är man egen företagare, kommer mer info då företaget är registrerat! =D Men när jag skulle betala parkeringen så stod det en tant med 2 hyfsat feta jack russels i flexikoppel bredvid och den ena av dem tuggade energiskt på något, jag antog att hon skulle säga till den att sluta. Men icke... Tittade närmare och insåg att det var en gammal pizzaslice... Fräscht... Då slår tantjävlen ALLA rekord och säger:
-Men här får du, här ligger ju ett kycklingben till dig!
Kan ni fatta??? Åhhh, jag blir så förbannad!!! Läste en artikel av två dunderpuckon häromdagen som gällde införandet av hundkörkort, där raser som schäfer, boxer & dobermann endast skulle få användas till vakthundar/hårt arbetande hundar... Deras vinkel var att man var tvungen att skydda människor från hundar, min syn är mer och mer att man måste skydda alla stackars hundar från fullständiga idioter i andra änden av kopplet...
Hunden är människans bästa vän, men vem är hundens bästa vän? Hur länge ska vi skryta oss blåa i ansiktet om att vi har världens bästa djurskydd, medan hundar blir misskötta och vanvårdade varje dag? Bara för att vi är snäppet hårdare än andra länder så innebär det ju inte att det räcker!

På eftermiddagen var det dax för blodprover på Norrköpings Smådjursklinik, för att få svar på om rabiesvaccinet har verkat som det ska. Vi fick en trevlig sköterska som jag inte träffat tidigare och gick in i rummet, lät Yoggi börja eftersom han är lättare att hantera. Gillade inte riktigt rakningen, men satt snällt. Sedan var det dax för Harry Ferrari... Jag hade på känn att det kunde bli lite trassligt, men kanske inte sååååå illa. Han kastade sig hej vilt baklängdes så fort hon startade rakapparaten!!! En gång lyckades han smälla till rakapparaten så hon höll på att skapa en ny frisyr på sig själv utan tillstymmelse till lugg... Hmmm, MYCKET pinsamt.
Hon gick och hämtade en kollega, 2 personer skulle nog klara av detta 9 kilos monster... Men icke... De frågade om jag trodde han skulle vara snällare om jag gick ut, så det var bara att kliva utanför dörren och roa sig på annat håll. Den ena av dem kom snart ut och sa att det hade gått hur bra som helst... Suck...
Båda två fick sedan vita bandage och traskade glatt ut till bilen.
Efter det åkte vi och lekte på Green Cargo, för att sedan skicka iväg kära lille husbilen med nästsista "kunderna"; Kristian & Albin! Hoppas ni får en kul vecka grabbar!!! Och Ivra såklart, finaste rottistjejjen.




Yoggi The Dog


Harry Ferrari

Happy Harry!!!

7/8 2009

HAPPY BIRTHDAY HARRY!!!

Idag fyller den underbara J-kullen 2 år! Vi skickar Grattis-kramar till er alla: B. Julio Iglesias, B. Jagellonica, B. Justitia, B.  Jokasta och änglahunden B. Judith! Stort tack till CG & Monica för förtroendet med denna unge herre...

Vi har verkligen haft ett tufft halvår på många sätt, men igår kom dagen som gjorde att man glömde allt det svåra och alla tårar. Jag hade mailat och bett att få vara med på Kanalettan utom tävlan, vilket jag fick! Det var VÄLDIGT länge sedan Harry tävlade eller ens var på en tävlingsplats och mitt enda mål var att han skulle ligga hela platsen och inte skälla. Sist vi tävlade satte han sig ju nästan direkt och skällde sedan 2 minuter i sträck!
Vi drog startnummer 6 av 13 och Lena & Millie 7. De körde appellen först och vi passade på att få lite i magen, Yoggi hade vi lämnat hemma för jag ville inte att Harry skulle söka stod i honom och bjäbba upp sig. Sedan blev det dags och det skulle ligga 7 hundar i första gruppen, så vi tog plats bredvid Millie på kanten. Jag gick nervöst iväg, men kände mig lugnare ju längre tiden gick. När vi hade legat 1,5 minut så reste sig en hund upp och for runt lite så de bröt momentet. TYPISKT!!! Tänkte att han ligger ju inte snällt 2 minuter till, men det gjorde han ju faktiskt!!! Underbare lille voffe! Så dagens mål var avklarat tidigt och jag slappnade därmed av. Vore mycket bättre att ha platsen sist...
Vi hann sitta och tjattra med Lena länge innan det blev vår tur och precis när jag skulle in blev jag lite illamånde, men hann tänka att vi tar ett moment i taget och platsen gick kanon!
Linförigheten gick väldigt bra! Jag drog ned rejält på tempot avsiktligt för att han inte skulle rusa iväg och missade inte en enda sväng eller halt! Duktig grabb! 8:a
Läggandet tyckte jag själv var kanon, men domaren såg något mindre bra... 7:a
Inkallningen gick som vanligt kanoners! 9,5
Ställandet
tyckte jag att han sackade lite, väntade på kommando och kom lite bakom, men satte sig inte för fort i alla fall! =D 7:a
Apportering är ju inte hans grej och han släppte den omedelbart och sprang och grep tag om TL's stackars ben istället... 0:a
Hopp över hinder är ju inga problem och jag bad om 4 plankor, bra val! 9,5
Helheten
  fick vi 9 för med kommentaren Härlig attityd!

Jag var så grymt jävla supernöjd med honom!!! Johanna sa att det såg ut som jag skulle svimma när jag gick av plan, men jag var bara såååååååååååååååå lycklig! Äntligen lite framsteg för oss!!! Det tycker jag att vi är värda efter det senaste träliga halvåret! Vi har långt kvar men den här biten ska vi njuta av.
Varken jag eller Fredrik hade koll på mina poäng så det blev en spänd väntan på prisutdelningen... Placerad efter placerad ropades upp och till slut var det bara jag & Lena kvar!!! Helt sjukt! På 2:a plats ropade de upp mig & Harry med 163 poäng och ett första pris!!! Vi vann en boll och var nog stoltast av alla. Dessutom roligt att bli slagen av Lena & Millie på 165 poäng som inte var så hoppfulla innan. STORT GRATTIS VÄNNER!!!
Det sms:ades och ringdes en hel del, framförallt till den bästa tränaren i hela världen som har både 1:an och 2:an i sitt "stall": Lotta Petersen!!! Tusen miljoner tack för att du står ut med oss och hittar nya vägar vilket problem du än står inför!
Tack för alla Grattis vi fick igår, det värmer! De flesta av er vet ju hur hårt vi har kämpat.

Nu är det "bara" 1,5 månad tills han får tävla på riktigt, vore skönt att få in någon inoff till innan...


Harry 7 veckor...


Harry ska precis fylla 1 år och badar för fullt i Mjøsa!


Underbara Harry 2 år!!!


Man måste ju bara älska honom! =D


Tack hjärtat, du ägde verkligen igår!

Bildkavalkad Kolmården

4/8 2009

Här kommer bilder från dagens besök på Kolmården inkl. Safaripark.


Lilla älgen sover bredvid sina stora, inte så söta mamma...


Middagsvila i Safariparken


En lång och fläckig sak kom genom tallskogen...


Pyjamasponny!!! <3


Bra horn att klia sig med...


De 3 Bockarna Bruse låg och vilade sig


Denne vackre lejonhane låg skadad och troligtvis sövd vid vägkanten, hans ena öga var söndertrasat.


Kompis från förr!


Chokladdoppad noshörning någon?


Inget dubbelbadkar här inte...


Det är mycket lättare att nå gräset såhär!


Tjohoooo!


Här kommer lilla Echo åkandes på mammas rygg, men...


... Echo's lilla huvud fastnar på repet och hon dras baklänges...


... mamma backade några gånger och hukade sig och efter den pärsen vilar mor och dotter ut i gräset


Jätteskojiga fåglar! Marknäshornsfåglar...


Matdax!


En slagfalk som äntligen fått sitt byte efter en fantastisk uppvisning, kan flyga 250 km/h!!!


Gamar är verkligen inte vackra!


Lite frihet för en fågel i fångenskap...

Nu Bor Alla i Sverige Igen!

4/8 2009

Phu... Nu är mamma äntligen flyttad och installerad hos Mormiz i Slottsbron tills hon har ett nytt jobb, vilket hon notar med att det är om en ynka månad... Suck... Kapten Laban (katten) sköter sig alldeles utmärkt och belönades således med en helt ny sele, i limegrönt! Inte för att hon gillar att gå i sele, men de första dagarna på ett nytt ställe ska de inte bara släppas ut hursomhelst...
Vi tjuvstartade födelsedagsfirandet i lördags med minigolf, vilket Fredrik vann, så det var ingen bra present alls... =( Men Harry skötte sig så himla bra på golfbanan, vilket han inte gjorde sist. Han sa knappt ett pip på hela tiden vi var där!!! Min duktiga lilla kille, jag tvivlade på honom kan jag säga. Men så fort vi gick ut från golfbanan så skallade han som en dåre 5 gånger, sedan tyst... Som att han hade hållit inne med dem och bara var tvungen att skälla av sig lite...
Yoggi fortsätter med sin antibiotika imorgon oxå, men vi fick ett bakslag i form av rejäla kräkningar igår och ska be veterinären ta en röntgen på honom när vi ändå tar blodproverna imorgon, pappa är GRYMT orolig och ringer för att kolla. Det är säkert inget, men better safe than sorry. Vi förlorade ju vår förra borderterrier p.g.a. att han fick något i magen som kilade sig fast och nötte hål.
Vi har fått klartecken på att starta Kanalettan i Söderköping på torsdag utom tävlan!!! Mycket nervöst!!! Ska träna för Lotta imorgon och se om vi får godkänt, vill ju inte skämma ut henner mer än nödvändigt... Han har skött sig fint hittills tycker jag, bara apporteringen, men det måste ju vara jag som gör fel eftersom ingen av dem kan den...

På torsdag börjar allvaret igen, med uppstigning 04.30 i 4 dagar, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Tidiga mornar = inte min grej!
Hoppas allt är bra med er och era hundisar!!! Lämna gärna en kommentar så vi vet att ni lever! = D


Naturfotografen i mig fick en humla på bild...


Yoggi med plåster på benet och vätskeersättning i nacken... Stackers!!!


Färdtjänst i Slottsbron! =D


Brorsorna åker skottkärra...


Nu leker vi!!!


Kapten är ute och går in sin nya sele!


Kapten i egen hög person!


Mamma lägger upp bollen...


Pappa sänker putten!


Duktiga killar på golfbanan!


Så här glad blir Fredrik av att vinna över mig i nästan vad som helst! =(


RSS 2.0