Nya Frisyrer & Idioter Till Hundägare...

1078 2009

Idag har det var en väldigt arbetssam ledig dag =D Först tvättstugan från klockan 7 och sedan var det möte på Nyföretagarcentrum 10.15. Så snart är man egen företagare, kommer mer info då företaget är registrerat! =D Men när jag skulle betala parkeringen så stod det en tant med 2 hyfsat feta jack russels i flexikoppel bredvid och den ena av dem tuggade energiskt på något, jag antog att hon skulle säga till den att sluta. Men icke... Tittade närmare och insåg att det var en gammal pizzaslice... Fräscht... Då slår tantjävlen ALLA rekord och säger:
-Men här får du, här ligger ju ett kycklingben till dig!
Kan ni fatta??? Åhhh, jag blir så förbannad!!! Läste en artikel av två dunderpuckon häromdagen som gällde införandet av hundkörkort, där raser som schäfer, boxer & dobermann endast skulle få användas till vakthundar/hårt arbetande hundar... Deras vinkel var att man var tvungen att skydda människor från hundar, min syn är mer och mer att man måste skydda alla stackars hundar från fullständiga idioter i andra änden av kopplet...
Hunden är människans bästa vän, men vem är hundens bästa vän? Hur länge ska vi skryta oss blåa i ansiktet om att vi har världens bästa djurskydd, medan hundar blir misskötta och vanvårdade varje dag? Bara för att vi är snäppet hårdare än andra länder så innebär det ju inte att det räcker!

På eftermiddagen var det dax för blodprover på Norrköpings Smådjursklinik, för att få svar på om rabiesvaccinet har verkat som det ska. Vi fick en trevlig sköterska som jag inte träffat tidigare och gick in i rummet, lät Yoggi börja eftersom han är lättare att hantera. Gillade inte riktigt rakningen, men satt snällt. Sedan var det dax för Harry Ferrari... Jag hade på känn att det kunde bli lite trassligt, men kanske inte sååååå illa. Han kastade sig hej vilt baklängdes så fort hon startade rakapparaten!!! En gång lyckades han smälla till rakapparaten så hon höll på att skapa en ny frisyr på sig själv utan tillstymmelse till lugg... Hmmm, MYCKET pinsamt.
Hon gick och hämtade en kollega, 2 personer skulle nog klara av detta 9 kilos monster... Men icke... De frågade om jag trodde han skulle vara snällare om jag gick ut, så det var bara att kliva utanför dörren och roa sig på annat håll. Den ena av dem kom snart ut och sa att det hade gått hur bra som helst... Suck...
Båda två fick sedan vita bandage och traskade glatt ut till bilen.
Efter det åkte vi och lekte på Green Cargo, för att sedan skicka iväg kära lille husbilen med nästsista "kunderna"; Kristian & Albin! Hoppas ni får en kul vecka grabbar!!! Och Ivra såklart, finaste rottistjejjen.




Yoggi The Dog


Harry Ferrari

Kommentarer
Postat av: sofia

haha "det gick hur bra som helst" säger man alltid när man kommer ut till ägaren :P oavsett hur det än gick ;)

2009-08-10 @ 22:04:45
URL: http://soffilina.blogg.se/
Postat av: Camilla.V o Isac

Grattis i efterskott Harry!

Skönt att Yoggi mår bättre, och kul med lydnaden!

Hoppas att vi ses i Nyköping!

Kramar fr oss

2009-08-11 @ 18:47:15
URL: http://isacofoto.dinstudio.se
Postat av: Hanna

Vilka fina kort på lill skruttarna!!!:)

2009-08-20 @ 22:25:26
URL: http://hannaholm.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0