"We're Goin' To Miami..."

2008-11-27

Nu drar vi hörrni, det var hemskt att lämna vovvarna. Läs gärna mer på vår resedagbok, tror att denna länk fungerar:

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=243525&section=blog

Annars surfar ni in på Resedagboken.se och söker efter SarahWB så kommer ni till min sida.

KRAAAAAAAAAAAAAAM!!!

En Enda Ledig Dag...

24/11 2008

Guud vad fort tiden går, det är bara en månad kvar till julafton idag! Och som snön kom med besked idag! = ) Jag säger det inte för att retas, men det blir lite trist att missa halva december för att traska runt i värmen i Florida, jag älskar ju vintern! Men det ska bli skönt att vara lite ledig och få träffa min kära sambo, vi har i princip gått om varandra de senaste veckorna och Fredrik har sovti borta väldigt mycket. Men det är ju kul den 25:e...

Idag var jag i alla fall ledig, men dagen har ju RUSAT iväg! Förmiddagen spenderades i tvättstugan, körde ut torra strumpor till Tina i Åby som röjde snö, tog ett varv på Himpa med galningarna och sedan var det dax för "studiebesök" på vårat blivande hunddagis. Jag blev helt förälskad!!! Slut på dåligt samvete och ensamma hundar! = ) Pratade med Eva som är delägare och det låter verkligen perfekt, är bara lite orolig för att vi inte kan kombinera lämningstider med våra arbetstider... Jag kan ju börja 06.00 i Linköping och man får inte lämna förrän 06.30... Men det löser sig nog. Så hoppas vi att de kan hålla sig ifrån varandra och inte ha sex hela tiden, annars får nog Yoggi flytta till Stockholm och pappa, eller om han vill betala för en extra box... hihihi. Folket var i alla fall supertrevliga och de får ju som sagt en egen box med tillhörande utegård som de delar med boxen bredvid, dock inte samtidigt... Två promenader om dagen och de kan även äta frukost där, vilket är bra eftersom de är så griniga på morgonen. Känns bra!

Sedan drog jag ner till stan och köpte lunch till mig och Johanna, det var sååå kul att träffa henne & Stinis igen, var alldeles för länge sedan! Lilltjejjen sov snällt när jag kom och såg väldigt fundersam ut när hon väl vaknade, jag var ju inte där när hon var vaken sist... Hmmm... Men efter lite smarrig mat så kom leendet tillbaka. Tack för en underbar eftermiddag tjejjer!

Men imorgon är det back to reality i 2 dagar, torsdagen kommer nog att spenderas åt att packa och säga hejdå till alla, samt lämna vårat kära Wii i händerna på Danne & Johanna som ska passa det i 2 veckor.

Var och miljötränade lite på GC igår, här är några bilder från grabbarnas äventyr...


Joo, han tog sig dit helt själv!


Harry vill ju inte vara sämre...


Skepp O'Hoj!!!

RSS 2.0