Nationell Rosvalla

14/8 2009

Idag var det dax för en resa till Nyköping för nationell utställning, mamma inpackad och pappa mötte upp på plats. Tyvärr var det ganska varmt idag och hundarna var väldigt loja och inte så spänstiga... men Yoggi skötte sig bra med tanke på de förutsättningarna och domaren anmärkte varken på pälsen (som är på tok för kort!!!) eller på hullet. Bra! Det fula var att när vi skulle köra konkurrensen i öppna så ställde hon mig längst fram och beordrade sedan ett varv till, varpå alla trodde att jag skulle ta hem det och började ropa och hejja... Näe, då tar hon fram 3 stycken framför oss till slut... =(  Väldigt tråkigt, vi kunde väl ha stått kvar där vi var i så fall? Kritik
Efter det fick vi trösta oss med lite shopping: 10 grisöron, dekaler till bilen, trimningstutor, underlägg och sedan har vi börjat till på en "valphage" att ha istället för kompostgallret. Det såg väldigt smidigt ut...

Sedan skulle vi vara med i Uppfödarklass, men då tyckte CG att Yoggi inte "platsade", för han hade ju 4 hundar som hade fått CK... Sur jag blev... Näe, det är ju helt klart att de som det går bäst för ska vara med. Men jag fick vara med och visa Bombax Napoelon, en unghundshane. Det gick hyfsat och vi vann!!! =D Hejja Bombax!!!

Nu har vi varit och spelat minigolf, tyvärr vann mamma... imorgon tar vi nya tag på Himpa med favvodomaren Benny Blid von Schedvin och kör minigolf vid Vrinnevi. Håll tassarna!

Kommentarer
Postat av: Karin

He he he ja visst lurade hon oss allihop i går, vi fick ju sluta som 5 i kk. Men vi har ju världens bästa hundar ändå :-))

Ha det gott!

2009-08-16 @ 20:21:29
URL: http://freddythedog.blogspot.com/
Postat av: Karin

Om du menar Vallentuna så ses vi på söndag :-) Freddy är redo att ställa sig som tvåa igen bakom Yoggi, för nu ska vi väl ta "rätt" placeringar s

Ja jag tror att de har stor glädje av varandra,än så länge är det Hugo som verkar ha störst glädje av Freddy (som kan titta på oss och ser ut som han tänker att snart kommer dom väl o hämtar den här lilla terroristen) Freddy är verkligen Hugos stora idol. Vi försöker sära lite på dom för att de ska få "egen tid" men det har varit lite svårt nu under semestern.

Har det alltid gått bra med era två tillsammans? Har ni också två totalt olika typer av hundar? Det kan jag lugnt säga att vi har!

Kram

2009-08-17 @ 20:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0