Apportering på Himpa!

16/3 2008
Idag tvingade jag & grabbarna med oss husse ned på Himpa för lite promenad/apporteringsträning och det är inte ofta han följer med! Så vi var glada och solen värmde och ganska folktomt på fältet. Vi började med att släppa dem lösa och hejjade på när Yoggi försökte uppfostra in hemska lillebror...
image418
Monster-Harry anfaller!

Sedan kastade jag ut dummien för lite mer spring i benen och mindre slagsmål, vilket var en taktik som funkade! Dummien är Yoggis favorit, varför vägrar han fortfarande hålla i en apportbock???
image419
Mina tossiga bordergrabbar har ett skönt kroppsspråk!

Sedan körde vi lite seriös träning, men det var svårt med två supertaggade vovvar och en totalt clueless husse... Hihihi. Hundarna sprang om vartannat om man inte band fast dem i staketet och husse gjorde väl de flesta fel man kan göra... Men han försökte i alla fall och det är ett stort steg i rätt riktning!
image421
Hämta... o så full rulle in med den till matte!
image422
Här é den!
image423
Full galopp in till husse! Duktiga Harry!!!

Måste säga att hundarna trivs riktigt oförskämt bra med nya bilen och de har röstat för att den skall köpas... Undrar om husse och matte ens har någon talan?
image424
"Vi har det bra, vi här bak i bilen..."

Kommentarer
Postat av: Thina o Bella o Delfi

Hm en tanka fungerar inte träapporten om du kastar den som du gör med Dummin? Bella gillar inte 1:ans apporterings moment men 2:ans har hon inga problem med.

2008-03-18 @ 21:23:15
URL: http://web.telia.com/~u18608868/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0