Hooray For Harry!

23/8 2010

Igår var det dax för utställning på hemmaplan igen, lika skönt varje gång och denna gång hade vi äran av fina gäster som sov över: Karin & Angelica med hundar. Packade oss iväg till utställningen och idag var det LO's och Ellen's tur att ha tält med sig, vilket var skönt att slippa bära... =) Men jag vet inte vad vi gjorde innan vi hade tält!
Alla kom i ordning och sedan var Hugo & Yoshi först ut, tyvärr blev de slagna av "ärkerivalen" Benjamin... =(  Hugo lovar att ta revansch nästa helg! =)
Sedan var det vår tur och det blev manfall totalt! 3 hundar som inte kom, vilket resulterade i mig, Karin och en hund som gick för championat idag. Harry kan ju vara lite svår framåt om han måste gå först, men han skötte sig riktigt bra faktiskt! Hörde ingenting av kritiken och sedan fick Karin en 2:a, vilket gjorde mig väldigt ledsen. Men domaren tittade lite mer på oss två som var kvar och utsåg sedan: HARRY till vinnare med CK!!! =D Jippie! Underbara, fina vovve! Sedan hade vi ingenting att göra i Bästa Hane idag heller utan åkte ut direkt... Det gör inget! Kanske blir det Harry's tur en dag, har fått mycket beröm för honom den här helgen! Kritik

Vi lämnade lille Yoggi kvar hemma under utställningen, med tanke på lördagen och han verkar repa sig bra tack och lov! Äter ris och nötfärs i några dagar till och tar det lite lugnt.

Stort tack till Karin & Angelica för en underbar helg! Och alla andra vänner som vi bara träffar vid ringside... =) Nu börjar det locka med eventuella resor till Norge och Finland för utställningar också!


Karin & Hugo med domare Dan Ericsson


LO & Yoshi på bordet


Karin & Freddy


Underbara Harry! ♥


Vilken stil!


Harry! ♥ Killen med CK! ; )


Kommentarer
Postat av: Annelie

Stort GRATTIS till helgens fin fina resultat!

Ge en stor Krya på sig kram till Yoggi!

Kramisar

2010-08-23 @ 15:23:55
URL: http://harpo-labradoren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0